Navigation Menu+

Withings badevægt WS-50 WIFI

Posted on jul 30, 2013 by in 1000-3000kr, Fysiske gaver, Pris | 0 comments

Endnu en gang har Withings lavet en super badevægt. Vægten er lige kommet i denne nye version. Den tidligere udgave Withings WS-30 var den første badevægt der kommunikerede over WIFI til Withings online service. Det betød, og betyder at du via deres App til din smartphone kan holde styr over din vægt. I WS-50’eren har du udover vægt, fedt procent og BMI, desuden mulighed for at måle på puls, temperatur, og luft kvalitet.

Hvad skal du så bruge det til? Jo, de har en række partnere som integrerer direkte til Withings online service. F.eks. madlog.dk hvor du holder styr på hvad du spiser, og samtidigt kan indberette din vægt. Der henter den automatisk data’en direkte, hvilket gør det nemmere. Ellers integerer Withings til i omegnen af 80 forskellige services. Af disse er det nok Endomondo der er mest kendt herhjemme.

Withings vaegt med smartphone integration

Jeg har selv ejet en Withings Wifi vægt siden 2011, og har været utroligt glad for den. Det har gjort det sjovere at holde øje med ens vægt, og den er endda så smart at den kan holde styr på flere personer i hjemmet. Den kan også opdele kontoerne på vægten, så konen får en der ikke kan ses af manden, eller omvendt.

Om man kan lide designet på vægten er en smagssag, Den er rimelig neutral, holdt i sort, med en aluminiums cirkel i midten, samt et diskret logo i bunden.

Withings vaegt med mand

Har du lyst til en vægt der kan gøre det lidt sjovere at veje sig, og du samtidigt har muligheden for at kunne følge din vægt henover tid, så kan Withings vægten klart anbefales. Med den seneste udgave får du desuden muligheden for at få informationer om luften omkring dig, hvilket kan medvirke til at du kan sove bedre om natten, og få mere energi. Deres app findes både til Iphone/Ipad, og Android. Den er nem og hurtig at sætte op så man kan komme i gang. Den kunne som nævnt tidligere holde styr på flere personers vægt, så hver person kan få sine egne grafer og diagrammer at boltre sig med.

At du også får muligheden for at integrere den med forskellige andre apps kan skabe en god synergi effekt, specielt hvis du går efter at komme i bedre form, eller hvis du vil tabe dig.

 

Køb den her