Navigation Menu+

Id Hair voks – Hard Gold

Posted on jul 30, 2013 by in 100-200kr, 200-300kr, Fysiske gaver, Pris | 0 comments

Danmarks mest solgte voks, gemmer sig bag den gennemsigtige bøtte med det sorte låg. Id voksen gjorde sit indtog i Danmark og blev hurtigt det mest solgte produkt på markedet. Voksen var nemlig det første produkt der var vandopløselig. Derfor er der også en god chance for at modtageren af gaven allerede har prøvet voksen, og kunne lide den. give det som en god og billig gave. Hvad enten det er som “gaven” eller blot som en ekstra bonus gave.

Det billigste voks finder du her

Id Hair – Hard Golds indtog i Danmark

Pga. voksen var vandopløselig, gjorde det nemt at få voksen ud af håret igen. Den findes i 5 versioner, og de kan alle nemt vaskes ud med varmt vand. Producenten beskrivelse af voksen sådan her:

Den rigtige voks til kort hår. Giver super hold og mulighed for at forme håret gennem hele dagen. Voksen giver en tydelig separation og skylles let ud med varmt vand.

Jeg har selv brugt den i mange år, og kan kun give den min egen anbefaling med på vejen. Duften fra voksen er ganske mild, og blød. Det bedste resultat opnås ved at håret er rent og tørt, men virker også fint i håndklæde tørt hår. Konsistensen er blød og medgørlig, og man kan f.eks. blande voksen med ID Hair Dusty Bronze for et mat look, eller IT Hair Beach Gum for at få et fedt beach look.

Voksen virker både til klassisk strithår, Tin Tin frisure, og til at skabe volumen i håret.

I 2012 kørte magasinet M en læser afstemning af årets produkter indenfor en række kategorier. I kategorien bedste voks vandt Id Hair Hard Gold en jordskreds sejr med mere end 75% af stemmerne. Så du går ikke galt ved at købe voks produkter som en gave.

 

Køb det her