Navigation Menu+

Håndvægte og træningsmåtter til træning i hjemmet

Posted on feb 28, 2013 by in 100-200kr, 200-300kr, Fysiske gaver | 0 comments

Træn hjemmefra og spar penge. Ikke nok med at du kan træne når du har tid, så har du også mulighed for at spare penge. I forhold til at være tilmeldt fitness.dk hvor det koster mellem 369 – 499,- i måneden, eller 4428 – 5988,- om året. Så kan der spares rigtig mange penge. En god begynder pakke til en kvinde kunne være. Fitness bar, som er en lille let håndvægt, som er velegnet til aerobic foran tv’et, eller som ekstra træning på løbeturen. Der findes selvfølgelig håndvægte til alle former for motion, og du vælger selv antal kg.

Under 200kr for et sæt Fitness Bar

Ved gulv øvelser er det vigtigt at have et blødt underlag, derfor kan det kun anbefales at investere I en god og blød træningsmåtte.

Gode bløde træningsmåtter til under 350kr

Hulahopringene du husker fra du var lille har fået en opdatering. Nu er der kommet vægt i, og gør det muligt at få en ekstra god og sjov måde at træne på. Du kan få inspiration til din træning med hulahop ringen her. Øvelserne giver dig en slankere talje og en stærkere ryg.

Hulahop ringe med vægt for under 100kr

Det er 3 rigtige gode træningsværktøjer til når du skal i gang med hjemmetræningen. De kan pakkes sammen så de intet fylder, og giver dig mulighed for at få motion uden at skulle ned i træningscenteret.