Navigation Menu+

Firkantet æg, gaven til ham/hende der har alt

Posted on apr 28, 2013 by in Fysiske gaver, Under 100kr | 0 comments

Hvordan har nogen kunnet undvære at lave sine æg firkantede? Det bringer minder tilbage fra Anders And bladene hvor Anders And og Onkel Joakim tog til Peru for at jagte høns der lagde 4 kantede æg. I bladet var det godt nok sten æg, det skal dog ikke stoppe dig fra at kunne få den perfekte gave. En plastic form der laver dit æg firkantet. Hvorfor ikke gøre morgenmaden eller brunchen endnu mere imponerende ved at have firkantede æg på bordet.

Opskrift på firkantet æg

Når du har kogt ægget og det stadig er varmt, så putter du ægget ned i beholderen, og skruer det sammen til ægget er ude i alle hjørner. Herefter holdes ægget inde under den kolde hane til det er kølet ned. Du har nu et firkantet æg. Som du kan se er det nemt og ligetil at komme i gang med, men det imponerer hver gang du får besøg.

Det er et sikkert hit til børnenes eller din egen madpakke, der vil ihvertfald blive gjort store øjne, og spurgt til hvordan det kan lade sig gøre. At du har en firkantet høne, er jo ikke sikkert kollegaerne hopper på, men det kunne jo være børnene gjorde det.

Egg Cuberen kan selvfølgelig gå i opvaskemaskinen, og fylder ikke mere end 9*7 cm.

Køb den her

 

Egg Cuber