Navigation Menu+

Fede MMA T-Shirts

Posted on feb 28, 2013 by in 200-300kr, Fysiske gaver | 0 comments

Bliv klædt på med de fedeste t-shirts, 100% bomuld. Hos MMAGear har de en god samling af virkelige fedt tøj, med det sejeste print. MMA står for Mixed Martial Arts, og er herhjemme mest kendt fra at enkelte stævner fra UFC (Ultimate Fighting Championships) er blevet vist sendt om aftenen på TV. UFC har afholdt over 150 store stævner, samt mange mindre. Der eksisterer desuden en lang række andre “liga’er”. I Danmark har der igennem de senere år været afholdt adskillige mindre stævner, og de er så småt begyndt at vise disse på tv.

Fed MMA t-shirt

Køb fede MMA T-shirts her

I USA som er oprindelses landet for UFC, er det den sportsgren der har den største vækst. Den eksplosive media bevågenhed gør at bluserne de største stjerner har på ind til ringen, går som varmt brød i merchandise shoppen. Som altid ved større sportsbegivenheder, så vil man gerne have det samme tøj som udøverne, derfor er der et stort marked for fede MMA T-shirts.

Industrialiazed MMA t-shirt

Finde de fede MMA streetware

Foråret nærmer sig, og shorts sæsonen skydes snart i gang. Derfor kan du passende udnytte muligheden for at købe en par lækre shorts med.

Venum Electron 2.0 Fightshorts - Black Red 1

Køb shorts her