Navigation Menu+

Covers til iPhone, find fede gave idéer her

Posted on mar 23, 2013 by in 100-200kr, 200-300kr, 300-400kr, 400-500kr, Fysiske gaver | 0 comments

Hvis du er på jagt efter en gave der glæder en Iphone ejer, kan du finde inspiration herunder. Covers til Iphone er altid et hit, de findes i et hav af varianter, både i metal, gummi, sjove faconer, silikone og meget mere.

Iphone 4, 4S og Iphone 5 er alle bygget på samme måde, en ramme af aluminium, og glas både foran og bag på telefonen. Glasset er en speciel type, kaldet Gorilla glas, der er specielt holdbart i forhold til almindeligt glas. Det er ekstra modstandsdygtigt overfor ridser, og er generelt ekstra holdbart også hvis telefonen bliver tabt. Hvorfor så overhovedet købe et cover?

Der kan være mange grunde til at have et cover til sin telefon. Den primære grund er oftest at man vil undgå den går i stykker hvis man skulle være uheldig at tabe den. For selv om telefonen er holdbar, så kræver det stadig kun at telefonen lander uheldigt. Derudover er der et hav af smarte covers, hvor nogen er flotte og fede, har andre ekstra funktionalitet.

InCase Sports Armbånd

Jeg kan anbefale InCase Sports armbånd, da jeg selv er ivrig løber, og tit er i motionscenter. Det er den bedste jeg har prøvet indtil nu, kvaliteten er i top, og den bliver ikke ubehagelig at have på selv ved lange løbe ture. Prisen er i skrivende stund 299,-.

Cover til den aktive

Skal det være et sjovt cover, der prismæssigt er i den billige ende, men samtidigt også er ok, så overvej et silikone cover. De er prisbillige og ligger omkring 60 – 150kr pr stk. De er nemme at tage af og på telefonen, og det giver mulighed for at vælge hvordan den skal se ud i dag.

Demon Cover

Silikone Covers

Skal der være beskyttelse, uden at pakke telefonen helt ind, så er et Bumper cover til Iphonen vejen frem. Det giver beskyttelse af kanterne, hvor det oftest er at telefonen rammer jorden. Det fås i en række smarte farver, og fylder ikke meget på telefonen. Priserne ligger omkring 70-160,- kr.

Bumper lyseblå

Cover der beskytter kanterne

Ultimative Iphone cover

Det ultimative cover, der sikrer din telefon maksimalt, det får du selvfølgelig ikke billigt. Det koster 649,- men til gengæld får du et cover der kan sikre Iphone 4, 4S og 5’eren fra både vand, sne, snavs og hvad du ellers kan finde på at tage telefonen med til. Det er et cover der er brugt over 10 millioner kroner at udvikle. Det betyder at telefonen kan tages med ned på 2 meters dybde, og overholder militære krav i forhold til stødsikkerhed. Alligevel vejer det kun 28 gram. Der er også udviklet cykel holder og armbånd til dette cover.

Vælg det ultimative cover