Navigation Menu+

Bog gaver der glæder, få inspiration her

Posted on jan 3, 2014 by in 100-200kr, Aarhus, Fysiske gaver, Hvor i landet, København, Køge, Malling, Pris, Sjælland, Vejle | 0 comments

Der er ikke mange ting der er mere afslappende end at kunne smide sig i haven eller på altanen med en god bog, det skulle da lige være ved poolen eller i badekarret. Er du på udkig efter en bog til dig selv, eller til en anden, så er der 1000vis af bøger at vælge imellem. Derfor kan det også være svært at vælge hvilken type bog der er den rette for dig eller den du køber bog til. Men bog gaver er noget der kan glæde de fleste.

Hvilken bog skal jeg læse i 2014

Jeg vil her komme med 3 spændende bøger hvor du kan få inspiration til årets læse liste.

Analfabeten der kunne regne af Jonas Jonasson

En spændende bog der kan kombinerer fattigdommen i Sydafrika med hovedpersonens talent, der kan føre hende fra slumbyen til international politik. En bog med humor og varme.

Yahya Hassan af Yahya Hassan

Aldrig har en digtsamling skabt så meget medie omtale i Danmark som Yahya Hassans bog af samme navn. Han gør op med hans barndom, og fortæller åbenhjertet om hvordan han har oplevet vold, svigt og kriminalitet.

5:2 kuren af Michael Mosley & Mimi Spencer

Få dig et sundere liv med 5:2 kuren. Du faster 2 dage om ugen og resten af ugen spiser du som du plejer. Det lyder for godt til at være sandt, men kuren er blevet utrolig populær pga. dens effektivitet, og er et hit over hele verden.

Bog gaver, kæmpe udvalg, her får du idéer.

Udvalget er som altid kæmpe stort hvis du skal finde bog gaver, er til selv biografier, så kan du vælge imellem Michael Rasmussens – Gul Feber, eller Memoirs af Alex Ferguson, den legendariske Manchester United manager. Pia Kjærsgaard har skrevet en bog der også bærer hendes navn, hvis du er mere interesseret i den politiske genre. Er du til reality stjerner, så kan Christiane Schaumburg-Müller – Christianes Beautybog måske bruges. Er du mere ovre i at skulle spise godt og holde dig i form, så har Thomas Rode Andersen (ham fra Kong Hans’ kælder, og kokken fra 4 stjernes middag) gået sammen med Thilde Jo Maarbjerg om endnu en Palæo bog. Du kan også finde I køkkenet med Dukan diæten, eller Lav mad med lakrids af Claus Holm.

Find en bestseller her